Поранення рогозіна в Донецьку прокоментували в ДПСУ

Поранення рогозіна в Донецьку прокоментували в ДПСУ

Укрінформ
Громадянину рф дмитру рогозіну, який незаконно перетнув кордон України та перебував в Донецькій області, прикордонники не змогли особисто вручити протокол про порушення, але йому «передали» повідомлення небайдужі товариші під час святкування дня народження в Донецьку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

“Днями Державна прикордонна служба встановила, що громадянин рф дмитро рогозін незаконно перетнув український кордон та знайшла його місце перебування на тимчасово окупованій росією території в Донецькій області. Особисто вручити протокол порушнику прикордонники не змогли, тому даній особі його «передали» під час святкування ним дня народження небайдужі товариші”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Армія вандалів і мародерів. Як росіяни воюють проти української культурної спадщини

В Держприкордонслужбі вкотре закликали росіян не порушувати українське законодавство та наголосили, що відповідальність обов’язково настане.

Читайте також: Twitter застосував санкції до рогозіна

Як повідомлялось раніше, ексглава роскосмосу дмитро рогозін і так званий "глава уряду днр" віталій хоценко дістали поранення в Донецьку нібито після обстрілу з боку України. За інформацією соцмереж, рогозін дістав осколкове поранення м'яких тканин голови, проникаюче осколкове поранення сідниць та лівого стегна, коли перебував в ресторані "Шеш-беш" у Донецьку, де відзначав день народження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-