На Донеччині ворог обстрілював всю лінію фронту від Вугледара до Лимана, є загиблі

На Донеччині ворог обстрілював всю лінію фронту від Вугледара до Лимана, є загиблі

Укрінформ
На Донеччині вночі загарбники обстрілювали всю лінію фронту від Вугледара до Лимана, є загиблі та поранені.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Уночі росіяни вели обстріли по всій лінії фронту від Вугледара до Лимана. На Волноваському напрямку 1 людина загинула і 2 дістали поранення у Вугледарі. На території громади під обстріл також потрапила Богоявленка — там без постраждалих», - написав очільник області.

Він зазначив, що на Донецькому напрямку обійшлося без жертв, але є руйнування. У Кураховому пошкоджено чотири будинки та інфраструктурний об'єкт, у Курахівці — три будинки та господарчі споруди. Також уночі та вранці обстрілів зазнали Авдіївка, Мар'їнка і Красногорівка.

На Горлівському напрямку росіяни напередодні вдень завдали ракетного удару по Костянтинівці — пошкодили дитсадок і два будинки. У Бахмуті п’ять цивільних дістали поранення, пошкоджено один будинок.

Читайте також: На Донеччині ворог обстрілював ділянки фронту від Вугледара до Лимана, є загиблі та поранені

За словами Кириленка, на Лисичанському напрямку одна людина загинула у Торському Лиманської громади, обсяги руйнувань у громаді з'ясовуються.

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, у регіоні проблеми з електро-, тепло-, водопостачанням.

Фото: dpsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-