На Харківщині росіяни обстріляли населені пункти чотирьох районів

На Харківщині росіяни обстріляли населені пункти чотирьох районів

Укрінформ
російські війська протягом доби завдавали удари по населених пунктах Чугуївського, Куп’янського, Харківського та Ізюмського районів Харківської області.

Як передає Укрінформ, про це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

У вівторок, 20 грудня, внаслідок ворожого обстрілу у Вовчанську зруйновано житловий будинок. «Поранення отримала та була госпіталізована 72-річна жінка. Її стан медики оцінюють як середньої тяжкості», - заявив Синєгубов.

Крім того, триває пожежа на цивільному промисловому об'єкті в Ізюмському районі, що виникла внаслідок ворожого ракетного удару. «Вогонь локалізований. На місці продовжують працювати пожежники, які роблять усе можливе для остаточної ліквідації займання», - зазначив голова ОВА.

За добу піротехніки ДСНС знешкодили 305 одиниць ворожих мін, вибухівок та боєприпасів.

«На лінії зіткнення тривають активні бойові дії. Ворог намагався піти в наступ в районі села Масютівка Куп'янського району, але зазнав невдачі та відступив з втратами. Наші захисники надійно тримають позиції та нищать живу силу і техніку ворога», - заявив Синєгубов.

Читайте також: Минулої доби росіяни вбили двох жителів Донеччини

Як повідомляв Укрінформ, на Харківщині внаслідок військової агресії рф загинули 1663 цивільних особи, з них 74 – діти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-