росія вбила 450 українських дітей

росія вбила 450 українських дітей

Укрінформ
В Україні загинуло 450 дітей загинуло внаслідок збройної агресії російської федерації.

Такі дані повідомляють в Офісі Генерального прокурора, передає Укрінформ.

"Станом на ранок 17 грудня 2022 року більше ніж 1313 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії рф. За офіційною інформацією ювенальних прокурорів 450 дітей загинуло та понад 863 отримали поранення різного ступеню тяжкості. Ці цифри не остаточні, оскільки триває робота з їх встановлення в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях", - йдеться у повідомленні.

За даними ОГП, найбільше постраждало дітей у Донецькій області - 428, Харківській - 267, Київській - 117, Миколаївській - 80, Запорізькій - 78, Херсонській - 74, Чернігівській - 68, Луганській - 65, Дніпропетровській - 39.

16 грудня внаслідок влучання ворожої ракети в житловий будинок в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області півторарічна дитина загинула. Ще четверо дітей віком від трьох до 10 років отримали поранення.

Читайте також: Минулої доби ворог поранив трьох жителів Донеччини

Як повідомлялося, у п’ятницю, 16 грудня, росія здійснила новий масований обстріл України. За попередніми даними, було випущено 76 ракет, з яких сили ППО збили 60.

У Кривому Розі Дніпропетровської області ракета влучила у триповерховий житловий будинок, зруйнувавши один із під'їздів.

Фото: AA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-