Загарбники вночі завдали удару з С-300 по Кураховому

Загарбники вночі завдали удару з С-300 по Кураховому

Укрінформ
У Донецькій області російські загарбники вночі та вранці обстрілювали центр та північ регіону. По Кураховому вдарили із С-300.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та опублікував фотографії руйнувань з місць подій.

«На Донецькому напрямку без жертв, але є руйнування. Після півночі росіяни завдали удару з С-300 по Кураховому та обстріляли Курахівку — пошкоджено 2 будинки та будівля підприємства. Під артилерійським вогнем — Мар'їнка, Красногорівка, Новомихайлівка та Георгіївка. У Красногорівці — пряме влучання у будинок», - написав очільник області.

Він зазначив, що на Горлівському напрямку були інтенсивні обстріли Соледарської громади: у Парасковіївці пошкоджено дитсадок, чотири будинки та приміщення підприємства; крім того, у громаді під обстрілами Яковлівка, Бахмутське і Роздолівка. Зафіксовано прильоти на околицях Торецької і Часовоярської громад. Обійшлося без постраждалих.

На Лисичанському напрямку понад 30 снарядів росіяни вистріляли по Торському і Зарічному Лиманської громади. Інформація про постраждалих не надходила.

«Усі російські злочини ретельно документуємо», - запевнив Кириленко.

Читайте також: росіяни за добу поранили двох жителів Донеччини

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, у регіоні проблеми з електро-, тепло-, водопостачанням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-