Загарбники обстріляли Херсон та передмістя, загинула жінка

Загарбники обстріляли Херсон та передмістя, загинула жінка

Укрінформ
Військовослужбовці російської федерації обстріляли Херсон та приміські населені пункти, внаслідок чого загинула жінка, а четверо осіб дістали поранення.

Як передає Укрінформ, про це Офіс генерального прокурора повідомляє у Телеграмі.

За даними слідства, 12 грудня військовослужбовці країни-агресора з тимчасово захопленої території завдали чергових артилерійських ударів по Херсону та приміських населених пунктах.

Внаслідок обстрілу житлового мікрорайону міста загинула жінка, четверо цивільних отримали травми різного ступеня. Також від прицільного влучання снарядів у будинки відбулося загоряння декількох квартир в одній з багатоповерхівок.

За попередніми даними, обстріл здійснювався з ракетних систем залпового вогню та артилерії.

Для забезпечення належного розслідування воєнних злочинів прокурори спільно зі слідчими поліції проводять необхідні слідчі дії.

Окрім того, за процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Як повідомляв Укрінформ, територію Херсонщини за минулу добу, 11 грудня, російські війська обстріляли 57 разів, поранено людину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-