Армія рф обстріляла ділянки фронту на Донеччині, поранені цивільні

Армія рф обстріляла ділянки фронту на Донеччині, поранені цивільні

Фото
Укрінформ
На Донеччині минулої ночі російські загарбники вели обстріли на різних ділянках фронту, у результаті чого були поранені цивільні.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та оприлюднив фотографії руйнувань з місця подій.

«Вночі росіяни вели обстріли на різних ділянках фронту… На Горлівському напрямку росіяни поранили одну людину у Костянтинівці, поцілили в будинок та колишню школу. У Бахмуті поранено дві людини, пошкоджено залізничний об'єкт та житловий будинок. П’ять будинків пошкоджено у Васюківці Соледарської ТГ», - написав очільник області.

Він також зазначив, що на Волноваському напрямку під обстріли потрапили Новоукраїнка та Богоявленка Вугледарської громади, але постраждалих немає.

За словами Кириленка, на Донецькому напрямку гучно було у Курахівській громаді: пошкоджено сім будинків у Кураховому та господарча будівля у Курахівці. Вночі зафіксовано обстріли Мар'їнки та Красногорівки, а під ранок — Соловйового Очеретинської ТГ та Авдіївки. Обійшлося без жертв.

Читайте також: Загарбники вдарили з «Ураганів» по місту Гірник на Донеччині, поранені вісім людей

На Лисичанському пошкоджено два будинки у Лимані, також на території громади тривають обстріли Торського і Зарічного, жертв не зафіксовано.

«Залишатися на Донеччині небезпечно! Евакуюйтесь вчасно!», - наголосив керівник ОВА.

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, у регіоні проблеми з електро-, тепло-, водопостачанням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-