Загарбники за добу вбили на Донеччині цивільного, ще трьох поранили

Загарбники за добу вбили на Донеччині цивільного, ще трьох поранили

Укрінформ
російські війська за добу вбили одного мирного жителя Донеччини та ще трьох поранили.

Як передає Укрінформ, про це начальник обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Телеграмі.

«За 11 грудня росіяни вбили одного мирного жителя Донеччини — у Великій Новосілці. Ще три людини в області дістали поранення», - зазначив він.

Читайте також: ЗСУ уразили дев'ять пунктів управління та 17 районів зосередження ворога

Кириленко зауважив, що наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Пізніше у відділі комунікації поліції Донецької області повідомили, що російські війська за минулу добу обстріляли в області тринадцять населених пунктів. Вони вели вогонь по Бахмуту, Авдіївці, Кураховому, Часовому Яру, Костянтинівці, Великій Новосілці, Кам’янці, Веселому, Бердичах, Времівці, Калинівці, Дніпроенергії, Карлівці. Є вбиті та поранені серед цивільного населення.

"Армія російської федерації атакувала мирне населення з авіації, зенітно-ракетних комплексів “С-300”, реактивних систем залпового вогню “Град”, автоматичних гранатометів (АГС), артилерії, танків", - уточнили у поліції.

При цьому також додали, що знищено та пошкоджено 19 цивільних об‘єктів. Ідеться про 7 житлових будинків, школу, готель, приміщення комбінату, адмінбудівлю, залізничний міст, ринок, господарчу споруду та автомобілі.

Зафіксовано п’ять ракетних ударів із ЗРК “С-300" по Костянтинівці. Ворожі снаряди влучили в інфраструктуру та оселі жителів, є поранений.

З “Градів” російська війська атакували селище Велика Новосілка та влучили в багатоквартирний будинок. Внаслідок обстрілу загинув місцевий житель.

"Окрім того, обстріли не припиняються у Бахмуті. Ворог б’є по місту з артилерії, є травмовані", - наголосили у поліції.

Нині за уими фактами відкрито кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-