росіяни обстріляли авто рятувальників, які доставляли гумдопомогу в Бахмут

росіяни обстріляли авто рятувальників, які доставляли гумдопомогу в Бахмут

Фото
Укрінформ
російські війська поцілили в рятувальників, які доставляли гуманітарну допомогу в Бахмут. Внаслідок обстрілу постраждалих немає.

Про це пресслужба Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомляє в Телеграмі, передає Укрінформ.

"Сьогодні росіяни поцілили в рятувальників, які доставляли гуманітарну допомогу людям, що залишаються у пошматованому бойовими діями Бахмуті. На щастя, ніхто не постраждав", – йдеться в повідомленні.

Водночас зазначається, що внаслідок артилерійського обстрілу пошкоджено оперативний автомобіль 47-ї державної пожежно-рятувальної частини: тріщини лобового скла, вибите заднє вікно, посічений задній бампер та задня частина автомобіля.

"Цією автівкою рятувальники розвозили гуманітарну допомогу та воду, зокрема, до будинку, куди в ніч на 11 грудня поцілили росіяни. Мешканці багатоповерхівки допомагали рятувальникам гасити пожежу, що сталася внаслідок обстрілу своєю водою, тому для співробітників ДСНС важливо було повернути людям дорогоцінні запаси", – додали в ДСНС.

Читайте також: У Херсоні через російські обстріли згоріли автомобілі й техніка обленерго

Як повідомлялося, у Донецькій області через російські атаки 11 грудня пошкоджено 9 будинків, двоє людей поранені. Найбільших обстрілів зазнали Покровський і Бахмутський райони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-