Маляр вручила відзнаки військовим, які боронять Україну на Донеччині

Маляр вручила відзнаки військовим, які боронять Україну на Донеччині

Фото
Укрінформ
Заступниця міністра оборони Ганна Маляр вручила відомчі відзнаки героїв-захисників військовим, які зараз боронять Україну на Донеччині.

Як передає Укрінформ, про це вона повідомила в Фейсбуці.

“Мала честь від імені міністра оборони України Олексія Резнікова нагородити відомчими відзнаками героїв-захисників, які зараз боронять Україну на Донеччині, які самовіддано і героїчно виконують бойові завдання на найскладніших ділянках східного фронту, зокрема - Бахмутський, Авдіївський, Мар’янський, Лиманський напрямки. Наші бійці - це наша головна сила, наша міць, наш головний щит у звитяжній боротьбі українського народу за свободу, незалежність і вільне життя під мирним небом”, - зазначила Маляр.

Маляр вручила відзнаки військовим, які боронять Україну на Донеччині / Фото: Ганна Маляр

Вона додала, що наразі нинішнє покоління українців переживає історичний момент, в якому саме українським воїнам випала честь стати основою, фундаментом становлення міцної, потужної, незламної і демократичної країни, яку поважатиме і цінуватиме весь цивілізований світ.

Читайте також: Зеленський нагородив 100 військових, 24 з них — посмертно

Як повідомляв Укрінформ, у Донецькій області російська армія за минулу добу, 9 грудня, здійснила обстріли восьми населених пунктів, є поранені серед мирних жителів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-