На військовому аеродромі в Рязані також стався вибух

На військовому аеродромі в Рязані також стався вибух

Відео
Укрінформ
На російських військових аеродромах – у Саратовській області та під Рязанню – сталися вибухи, що призвели до пошкодження літаків.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на інсайдерський ТГ-канал Baza.

«За попередніми даними, вранці 5 грудня невідомий літальний апарат упав на злітно-посадковій смузі місцевого аеродрому. У результаті виявилися пошкоджені два літаки. Також поранення отримали дві особи – вони були доставлені до лікарні», – йдеться у повідомленні.

Телеграм-канал Astra стверджує, що безпілотник упав на авіабазі поблизу міста Енгельс. За даними видання, пошкодження отримали два бомбардувальники-ракетоносці Ту-95. Поранено двох військовослужбовців, їх госпіталізували.

«Сирена» пише, що жителі Енгельса та Саратова чули сильний вибух близько шостої години ранку.

Радник голови МВС України Антон Геращенко опублікував відеозаписи, на яких показано атаку на аеродром в Енгельсі.

Крім того, на аеродромі під Рязанню вибухнув бензовоз. Про це повідомляє ТГ-канал російського держінформагентства із посиланням на джерело в екстрених службах.

За даними джерела, після вибуху почалася пожежа. Внаслідок інциденту, за попередніми даними, загинули троє людей. Ще шість отримали поранення.

Місцеві ЗМІ пишуть, що очевидці повідомили про гучний вибух у Дягілеві (військова авіабаза на околиці Рязані) 6:30 ранку. За їхніми словами, у прилеглому районі відчувався запах гасу.

Є інформація, що пошкоджено один із літаків.

Читайте також: ЗСУ завдали загарбникам втрат у районі Гуляйполя та біля Скадовська - Братчук

Як повідомляв Укрінформ, раніше 5 грудня спікер Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат заявив, що в Саратовській області рф на аеродромі в Енгельсі в результаті вибуху пошкоджено двоє ворожих стратегічних бомбардувальників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-