Війська рф за добу обстріляли прикордоння трьох регіонів України

Війська рф за добу обстріляли прикордоння трьох регіонів України

Укрінформ
Війська російської федерації минулої доби вкотре обстріляли прикордонні громади Сумської, Чернігівської та Харківської областей, вогонь загарбники вели з мінометів і ствольної артилерії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

У Сумській області під ударами російських військ перебували Есманьська та Глухівська громади, у Чернігівській — Семенівська. У Харківській області під ворожі обстріли потрапила розташована на межі із Сумщиною Золочівська громада.

Останню росіяни обстріляли вчора пообіді. Загалом на території громади пролунали чотири вибухи від розриву снарядів, три – від розриву мін. Встановлено, що вогонь вівся з російського населеного пункту Безимено.

У другій половині дня на прикордонних територіях Есманьської громади зафіксовані чотири вибухи мін 120-міліметрового калібру, випущених загарбниками з району населеного пункту Некислиця. За інформацією ДПСУ, ворожим вогнем пошкоджені будівлі місцевого підприємства.

Читайте також: Загарбники обстріляли із мінометів та стрілецької зброї дві громади на Сумщині

У прикордонні Семенівської громади розірвалася одна міна 120-міліметрового калібру.

Близько опівночі ворог ударив зі ствольної артилерії по території Глухівської громади — десять снарядів прилетіли з району населеного пункту Городище.

Як повідомляв Укрінформ, 3 грудня російська армія здійснила обстріли восьми областей України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-