загарбники зранку обстріляли прикордоння Чернігівщини з артилерії і мінометів

загарбники зранку обстріляли прикордоння Чернігівщини з артилерії і мінометів

Укрінформ
російські загарбники 30 листопада з артилерії і мінометів обстріляли прикордоння Чернігівської та Сумської областей зі своєї території.

Про це повідомляє оперативне командування "Північ" Фейсбуці, передає Укрінформ.

З 10:40 до 11:10 було повідомлено про 9 ударів, імовірно, зі ствольної артилерії, в район Грем’яча. Втрат серед особового складу і техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

Крім того, за даними оперативного командування, з 11:00 до 11:20 зафіксовано 10 влучань, ймовірно, зі ствольної артилерії, в районі Гаврилової Слободи. Втрат серед особового складу і техніки немає. Про втрати серед місцевого населення та цивільної інфраструктури інформації не надходило.

Читайте також: На Херсонщині загарбники обстрілюють водовід Дніпро-Миколаїв

З 11:30 до 12:10 зафіксовано 20 влучань, ймовірно, з міномета калібром 120 мм, в районі Бачівська. Втрат серед особового складу та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення та цивільної інфраструктури дані не надходили.

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією начальника Сумської обласної військової адміністрації Дмитра Живицького, у Білопіллі внаслідок артобстрілу загинув 15-річний хлопець, зруйновано будівлю лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-