росіяни обстрілюють Херсон: за сьогодні - 15 загиблих і 35 поранених

росіяни обстрілюють Херсон: за сьогодні - 15 загиблих і 35 поранених

Укрінформ
У Херсоні в п'ятницю, 25 листопада, внаслідок обстрілів з боку військ рф загинуло 15 людей, постраждали 35, серед них дитина.

Про це повідомила у Телеграмі пресслужба Херсонської міської ради, передає Укрінформ.

"Від ворожих обстрілів 15 херсонців загинули, 35 постраждалих, серед яких одна дитина", - зазначила начальник Херсонської міської військової адміністрації Галина Лугова.

За її словами, зафіксовано 78 влучань.

Лугова поінформувала, що через учорашній масований ворожий обстріл постраждали приватні та багатоповерхові будинки, сталася сильна пожежа. Довелося терміново евакуювати 58 херсонців, серед них 22 дитини. Усі вони отримали гаряче харчування, притулок на ніч та необхідну медичну допомогу. Люди вирішили тимчасово виїхати з міста, міська влада їм максимально допомогла - надано транспорт, одяг і продукти харчування.

Читайте також: Херсон знову обстріляли, є постраждалі

Також від ворожих обстрілів постраждали навчальні заклади - дві середні школи і ліцей журналістики, економіки та правознавства.

Як повідомляв Укрінформ, ворог цілодобово накриває артилерією і РСЗВ Херсон та його передмістя, Білозерську громаду, місто Берислав та населені пункти району. У Херсоні спальні райони міста ворог обстрілює хаотично, намагаючись завдати якомога більшої шкоди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-