У Запорізькій області в заручниках російських загарбників перебуває 6 дітей

У Запорізькій області в заручниках російських загарбників перебуває 6 дітей

Укрінформ
Кількість випадків захоплення українських громадян у заручники окупаційними військами зростає, серед них наразі є і шестеро дітей.

Про це в Телеграмі повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

"Жертвами стають люди за різних обставин, мотивація ворога незрозуміла, оскільки викрадають навіть дітей. Наразі відомо про 13 неповнолітніх, захоплених у заручники, з них 7 вдалося повернути", - йдеться у дописі.

Зазначається, що з метою тиску на місцеве населення захоплених громад і для того, аби примусити їх до співпраці чи заволодіти статками у полоні росіян опинилися 53 представники місцевої влади, з них звільнено - 50. У руки ворога потрапив 41 підприємець і лише 27 із них наразі вдалося повернути. Із 43 керівників підприємств, установ, організацій звільнено 31-го. Жертвами терористичної діяльність росіян на території Запорізької області стали навіть два журналісти, яких вдалося врятувати, та 5 адвокатів - лише двоє наразі визволені.

Читайте також: росія поранила в Україні майже 840 дітей

Раніше повідомлялося, що станом на 21 листопада від початку повномасштабної війни на території Запорізької області у заручниках опинилися 559 осіб. Вдалося звільнити 340 з них. В заручниках у російських терористів й досі перебувають 219 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-