На Харківщині з-під завалів будинку дістали тіло загиблої та двох поранених

На Харківщині з-під завалів будинку дістали тіло загиблої та двох поранених

Фото
Укрінформ
На Харківщині з-під завалів будинку в смт Шевченкове рятувальники дістали тіло загиблої жінки та двох поранених, пошукові роботи тривають.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

“Вчора ввечері ворог завдав ракетного удару системою С-300 по смт Шевченкове Куп'янського району. Ракета влучила у 2-поверховий багатоквартирний будинок. Пошкоджено також житловий будинок поруч. На жаль, загинула 38-річна жінка, щонайменше 2 людей отримали поранення. Рятувальники ще розбирають завали”, - йдеться у повідомленні.

За інформацією пресслужби ГУ ДСНС у Харківській області, внаслідок ракетного удару було частково зруйновано торцеву стіну будинку, дах і чотири квартири. Один із постраждалих, якого рятувальники виявили під уламками, перебуває у важкому стані.

Крім того, за даними Синєгубова, російські загарбники з мінометів та артилерії обстрілювали райони населених пунктів Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів.

“У м. Куп'янськ обстрілами пошкоджено складські приміщення, об'єкти цивільної промисловості. Сталися пожежі”, - зазначив керівник області.

Читайте також: Шість тіл, розбирання завалів триває: у ДСНС розповіли про ситуацію після обстрілів Запоріжжя

Як повідомлялося, ввечері 20 листопада російські війська завдали удару по селищу Шевченкове в Куп'янському районі Харківщини. Під обстріл потрапив житловий будинок. Влада поінформувала, що під завалами, ймовірно, є люди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-