Кіберпартизани зламали сервіси роскомнагляду - ЗМІ

Кіберпартизани зламали сервіси роскомнагляду - ЗМІ

Укрінформ
Одна з білоруських хакерських груп заявила про злам сайту ФДУП "ГРЧЦ" (Головного радіочастотного центру), який виконує контрольно-наглядові та регуляторні функції роскомнагляду - російського інтернет-цензора.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reform.by.

Хакери повідомляють, що від початку війни в Україні ГРЧЦ стежить за противниками путінського режиму в інтернеті, доносить до фсб і російської прокуратури про неугодні ресурси і намагається домогтися їх блокування.

Унаслідок атаки було зламано внутрішню мережу ГРЧЦ, викачано документи, листування і пошту співробітників, системи стеження за ними, зашифровані робочі станції, і вражений домен-контролер.

Читайте також: Зеленська закликала IT-фахівців з усього світу допомагати Україні

Кібеугруповання також заволоділо великою кількістю матеріалів, які доводять масштабне стеження в інтернеті і спроби встановити тотальний контроль за всіма, хто за останні 20 років висловлювався проти путінського режиму. За цими матеріалами будуть опубліковані розслідування.

Як повідомляв Укрінформ, в Організації договору про колективну безпеку (ОДКБ) заявили, що їхній офіційний сайт 13 вересня зазнав DDOS-атаки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-