росіяни обстрілювали прикордоння Чернігівщини і Сумщини, є руйнування

росіяни обстрілювали прикордоння Чернігівщини і Сумщини, є руйнування

Укрінформ
російські війська за минулу добу обстріляли чотири прикордонні громади Чернігівської та Сумської областей, застосувавши для цього міномети, ствольну й реактивну артилерію.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

У Чернігівські області під ворожим вогнем перебувала Семенівська громада, у Сумській області — Зноб-Новгородська, Есманьська й Середино-Будська.

Семенівську громаду загарбники обстріляли двічі: 18 вибухів пролунали внаслідок ударів зі ствольної артилерії, три вибухи — з мінометів. Встановлено, що вогонь росіяни відкривали з боку населених пунктів Курковичі й Ломаківка.

Читайте також: Кількість загиблих унаслідок обстрілу Вільнянська зросла до девяти

За даними ДПСУ, унаслідок ворожих ударів сталося загоряння, пошкоджень зазнали декілька приватних будинків.

Шість разів за добу ворог обстріляв прикордонні території Зноб-Новгородської громади. Вогневе ураження здійснювалося з боку населеного пункту Біла Берізка із застовуванням мінометів, ствольної й реактивної артилерії. Загалом зафіксовані понад 50 влучань.

По прикордонній території Середино-Будської громади російські війська цілили з мінометів – десять мін калібру 120 мм прилетіли з боку населеного пункту Зернове.

По території Есманьської громади ворог бив артилерійськими снарядами з району населеного пункту Локоть, пролунали 12 вибухів.

Читайте також: На Миколаївщині загарбники обстріляли з РСЗВ Куцурубську громаду

Як повідомляв Укрінформ, ворог не припиняє обстрілювати позиції Сил оборони та населені пункти, розташовані неподалік від лінії зіткнення. За даними Генштабу ЗСУ, 17 листопада загарбники здійснили п'ять авіаційних і 27 ракетних ударів, а також понад 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-