Проєкт «Black box»: у Міноборони розповіли про збір грошей

Проєкт «Black box»: у Міноборони розповіли про збір грошей

Укрінформ
Фонд “Повернись живим” прозвітував про перебіг збору коштів на проєкт “Black box”, який ініціювала українська розвідка. Головна мета проєкту – знизити наступальний потенціал рф.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

«Вчора служба зв’язків з громадськістю ГУР МО України повідомила про реалізацію спільного проєкту розвідувального органу вітчизняного оборонного відомства та Фонду “Повернись живим” під назвою “Black box”, який має на меті знизити наступальний потенціал росії. Сьогодні Фонд “Повернись живим” прозвітував на своїй сторінці у мережі “Фейсбук” про перебіг збору коштів на зазначений проєкт та нагадав, як можна долучитися до нього, переказавши кошти на send.monobank.ua/jar/5nvnTnxviE», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: ГУР і фонд «Повернись живим» реалізували проєкт на 40 мільйонів - деталі засекречені

Як повідомляв Укрінформ, Головне управління розвідки Міністерства оборони України та Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» реалізували черговий спільний проєкт, загальною вартістю 40 мільйонів гривень. «Black box» — не єдиний спільний проєкт Головного управління розвідки та Фонду «Повернись живим». Зокрема, влітку благодійники передали ГУР комплекс Bayraktar TB2, загальною вартістю 16 502 450 доларів. Комплекс, серед іншого, складається з трьох ударних безпілотників, системи повітряного зв’язку та мобільного комплексу наземного управління.

Фото: Повернись живим

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-