Ворог продовжує обстрілювати прикордоння Сумщини, є руйнування

Ворог продовжує обстрілювати прикордоння Сумщини, є руйнування

Укрінформ
Учора, 15 листопада, російські окупаційні війська продовжили обстрілювати прикордоння із застосуванням мінометів, ствольної та реактивної артилерії.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ, передає Укрінформ.

Під ворожим вогнем опинилися Великописарівська, Краснопільська, Хотінська, Білопільська та Есманьська громади Сумської області.

Противник з російського населеного пункту Тьоткіно здійснив артилерійський обстріл території Білопільської громади, пролунало два десятки вибухів.

Окупанти накривали територію Хотінської громади в одному випадку зі 120-мм мінометів та у двох – зі 152-мм ствольної артилерії, загалом пролунало з десяток вибухів від розривів мін та майже сімдесят – від снарядів. Вогонь вівся з російського населеного пункту Синяк. Внаслідок артобстрілу в одному з населених пунктів громади пошкоджені об’єкти фермерського господарства.

Читайте також: Війська рф уночі вдарили з важкої артилерії і «Градів» по трьох громадах Дніпропетровщини

Двічі за добу ворог, зі сторони населеного пункту локоть, гатив артилерійськими та реактивними снарядами по території Есманьської громади. Зафіксовано більше трьох десятків вибухів.

Також, тричі за добу ворог обстрілював територію Краснопільської громади зі 152-мм ствольної артилерії та зі 120-мм і 82-мм мінометів, загалом пролунало більше десятка вибухів від розривів снарядів та майже два десятки – від мін. Вогонь вівся з російських населених пунктів Колотиловка та Пороз.

Крім цього, загарбники з російського населеного пункту Безимено обстріляли територію Золочівської громади Харківської області, що на межі з Сумщиною, зі 120-мм мінометів. Нараховано з десяток вибухів.

Читайте також: Унаслідок обстрілів рф на Донеччині загинув цивільний, ще семеро постраждали

Як повідомлялось, у вівторок, 15 листопада, війська рф випустили по території України близько сотні крилатих ракет, пошкодивши об'єкти енергетичної інфраструктури в кількох областях. Міністр енергетики Герман Галущенко назвав удар рф по енергосистемі наймасованішим з початку війни і заявив, що ця атака може мати вплив не тільки на енергосистему України, а й на енергосистеми деяких сусідніх держав.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-