На півдні авіація завдала удару по зосередженню ворожої техніки у Каховському районі

На півдні авіація завдала удару по зосередженню ворожої техніки у Каховському районі

Укрінформ
Українська авіація влучила в зосередження ворожої техніки в Каховському районі, а ракетні та артилерійські підрозділи виконали 40 вогневих завдань від початку доби.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба ОК “Південь”, інформуючи про поточну оперативну обстановку на півдні України станом на 13:30.

“Нашою авіацією завдано удар по районах зосередження ворожої техніки в Каховському районі, ракетними та артилерійськими підрозділами виконано 40 вогневих завдань, результати влучань дорозвідуються”, - йдеться у повідомленні.

У пресслужбі також відзначили, що загрози ракетних ударів, застосування ворогом дронів-камікадзе та обстріли прилеглих до лінії фронту територій цілком реальні і мають високий ступінь реалізації, тож не варто нехтувати власною безпекою й у випадку проголошення повітряної тривоги переходити в укриття. На деокупованих територіях варто бути уважними та обачними, не наближатись до підозрілих предметів.

Читайте також: Десантник «Кельт» збив уже понад 15 російських безпілотників та два «Алігатори»

В ОК “Південь” також закликали громадян негайно повідомляти інформацію про виявлені підозрілі предмети, людей чи обставини військовим чи представникам легітимної влади.

Як повідомляв Укрінформ, 11 листопада Президент Володимир Зеленський заявив, що Херсон повертається під контроль України. 12 листопада в Офісі Президента повідомили, що в Херсоні та області вже розпочали роботу голова обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич, співробітники Національної поліції та Служби безпеки України. Херсон був окупований росіянами 2 березня, а звільнений українською армією 11 листопада. В місті кілька днів тривають святкування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-