На визволеній території вибухотехників чекає багато роботи – Президент

На визволеній території вибухотехників чекає багато роботи – Президент

Укрінформ
На визволених територіях Херсонщини вибухотехніки вже вилучили майже дві тисячі вибухонебезпечних предметів, і попереду у фахівців ще дуже багато роботи.

На цьому наголосив Президент Володимир Зеленський у зверненні, передає Укрінформ.

«Всюди на звільненій території дуже багато роботи у наших вибухотехніків. Уже вилучено майже 2 тис. вибухонебезпечних предметів – мін, розтяжок, боєприпасів, які не розірвалися», - сказав глава держави.

Він закликав херсонців бути дуже обережними й не намагатися самостійно перевіряти будь-які залишені окупантами будівлі та предмети.

«Будь ласка, якщо у вас є зв’язок з містянами, обов’язково перекажіть їм це. Те саме стосується й мешканців інших населених пунктів на звільненій території. Будь ласка, дбайте про безпеку – це дуже важливо», - сказав Президент.

Водночас він підкреслив, що українські фахівці обов’язково відновлять усю інфраструктуру, зруйновану загарбниками.

«Окупанти перед втечею з Херсона знищили всю критичну інфраструктуру – зв’язок, постачання води, тепла, електрики… У рашистів усюди однакова мета – максимальне знущання з людей. Але ми все відновимо. Повірте. Хоч для цього потрібен час, однак усім уже зрозуміло – результат буде наш, український», - зазначив Зеленський.

Читайте також: ЗСУ вже встановили контроль у понад 60 населених пунктах Херсонщини - Зеленський

Як повідомлялося, 11 листопада Головне управління розвідки повідомило, щоХерсон повертається під контроль України, до міста заходять частини Збройних сил України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-