На Харківщині ворог обстрілює мирне населення районів, прилеглих до лінії зіткнення

На Харківщині ворог обстрілює мирне населення районів, прилеглих до лінії зіткнення

Укрінформ
На Харківщині на лінії зіткнення тривають запеклі бої, ворог обстрілював мирне населення районів, прилеглих до лінії зіткнення та кордону з рф.

Про це у Телеграмі повідомив керівник Харьківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Протягом минулої доби ворог обстрілював мирне населення прилеглих до лінії зіткнення та кордону з рф населених пунктів Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів… На лінії зіткнення тривають запеклі бої. Наші військові відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Масютівка та Орлянка Куп'янського району», - написав очільник області.

За його словами, в с. Вовчанські хутори Чугуївського району обстрілами пошкоджені об'єкти фермерських господарств, сталися пожежі. Без постраждалих.

«В Салтівському районі Харкова на касетному боєприпасі підірвалися та отримали поранення 2 хлопців 15 та 12 років. Постраждалі госпіталізовані до лікарні, їм надається уся можлива допомога, їхній стан медики оцінюють як середній», - нагадав Синєгубов.

Крім того, він додав, що в Чугуївському районі внаслідок обстрілів загарбників отримала поранення та була госпіталізована 80-річна жінка.

Синєгубов констатував, що наразі триває розмінування населених пунктів області, за добу піротехніки ДСНС знешкодили 294 вибухонебезпечних предмети.

Читайте також: На Харківщині ексгумували тіла чотирьох загиблих від ворожих ракетних ударів

Як повідомлялося, Харківська область знаходиться під постійними обстрілами російських загарбників. У регіоні багато руйнувань, майже щоденно від ворожих обстрілів страждають цивільні мешканці.

Фото: Телеграм Олега Синєгубова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-