рф не зверталася до України за «зеленим коридором» для відведення військ з Херсона – Генштаб

рф не зверталася до України за «зеленим коридором» для відведення військ з Херсона – Генштаб

Укрінформ
Командування зс росії не зверталось до української сторони з проханням про створення «зеленого коридору» для виведення російських військ з Херсона.

Про це під час брифінгу сказав заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних сил України бригадний генерал Олексій Громов , відповідаючи на запитання Укрінформу про запит на «зелений коридор» для загарбників.

«За наявною інформацією, ні до керівництва Збройних сил України, ні до керівництва Генерального штабу, а також Командування угруповань військ російська сторона щодо створення так званого «зеленого коридору» не зверталась», - повідомив Громов.

Читайте також: На Херсонщині ворог переміщує техніку на лівий берег, ЗСУ її знищують – Хлань

Як повідомлялося, 9 листопада командувач російського угруповання окупаційних військ сергій суровікін та міністр оборони рф сергій шойгу заявили про відведення військ із Херсона на лівий берег Дніпра.

Того дня радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що наразі зарано говорити про виведення російських військ із Херсона. Він також зазначив, що у Херсоні залишається значна частина російських військ, у регіон стягуються додаткові резерви, росія не збирається лишати Херсон без бою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-