На Харківщині на вибухонебезпечних предметах підірвалися сапер і місцевий житель

На Харківщині на вибухонебезпечних предметах підірвалися сапер і місцевий житель

Укрінформ
На Харківщині за минулу добу, 7 листопада, підірвалися на вибухонебезпечних предметах сапер і місцевий житель, обоє у важкому стані.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

“Мінна небезпека в області залишається високою. При розмінуванні у Харківському районі отримав травми 32-річний лейтенант служби цивільного захисту. Спрацювала протипіхотна міна, стан пораненого медики оцінюють як важкий. У Балаклійській громаді 61-річний чоловік підірвався на вибуховому предметі, госпіталізований до медичної установи, стан важкий”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Минулої доби російські війська обстрілювали громади Харківщини, є поранена

Зазначається, що по області загарбники обстрілювали населені пункти Куп’янського та Чугуївського районів. “Близько 13 години у Дворічанській громаді в результаті обстрілу горів дах приватного житлового будинку. Постраждалих немає. У Вовчанській громаді внаслідок обстрілів росіян пошкоджено стіни, вікна та паркани приватних домоволодінь”, - поінформував Синєгубов.

Як повідомлялося, в Куп'янському районі Харківщини тривають бойові дії. На деокупованих територіях продовжується процес розмінування.

Фото ілюстративне, ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-