На сході ворог обстріляв 12 населених пунктів, є загиблі та поранені

На сході ворог обстріляв 12 населених пунктів, є загиблі та поранені

Укрінформ
У смузі відповідальності Східного угруповання військ від початку доби ворог обстріляв 12 населених пунктів, пошкодив 13 об'єктів цивільної та критичної інфраструктури. Внаслідок обстрілів ворога загинуло дві цивільні особи, п'ятеро — зазнали поранень.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба угруповання Об'єднаних сил ЗСУ.

“У смузі відповідальності Східного угруповання військ від початку доби противник обстріляв 12 населених пунктів та пошкодив 13 об'єктів цивільної та критичної інфраструктури. Загинуло 2 цивільні особи та ще 5 поранено. Евакуйовано 245 осіб громадян України із зони проведення бойових дій”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, тривають роботи із розмінування на деокупованих територіях. За останню добу знешкоджено близько 2364 вибухових пристроїв та обстежено ще 17 гектарів української території.

Читайте також: Загарбники обстріляли село на Запоріжжі ракетами С-300

Крім того, в пресслужбі повідомили, що бойові безповоротні втрати противника на східному напрямку склали: особового складу – 134 особи, танків – 2, ББМ – 6, артилерійських систем -1, БПЛА – 3, автомобільної техніки – 4.

Як повідомляв Укрінформ, з 24 лютого по 7 листопада Збройні сили України ліквідували близько 76 тисяч 460 російських військових, за минулу добу - 530 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-