У Луганській ОВА заявляють про масові викрадення людей в захоплених росіянами громадах

У Луганській ОВА заявляють про масові викрадення людей в захоплених росіянами громадах

Укрінформ
У Луганській обласній військовій адміністрації заявляють про надходження інформації про масові викрадення населення у Новопсковській та Міловській громадах.

Як передає Укрінформ, про це Луганська ОВА повідомляє у Телеграмі.

В ОВА зазначають, що обіцяну плівку для вікон у Лисичанську росіяни не видали. "Поліетиленову плівку до Лисичанська привезли тиждень тому із самого Татарстану – ближче на росії такий товар в дефіциті. Скла для вікон не дочекалися, ну хоч плівка напередодні зими надійшла. Втім, отримати її у звичайній черзі неможливо. Зокрема, в районі ГТВ на пункті видачі населенню м’яко пояснили, що плівка спрямована тільки для потреб установ та організацій", - ідеться в повідомленні.

"Залишається ще пообіцяти лисичанам відновити роботу НПЗ та "Азоту", а разом із ними виробництво поліетилену. Тоді, можливо, до наступного літа щось надійде", - підкреслили в ОВА.

Загарбники упевнені, що "люди готові терпіти всі труднощі, що виникають у житті міста, бо вони з росією. А от які думки безпосередньо у населення?", - зазначили в обласній адміністрації.

Крім того, ідеться в повідомленні, "у місцевих школах не видають навіть підручників. Втім, це гарне нововведення – мозок російською пропагандою дитина забиває лише раз на тиждень, коли приходить до вчителя за новим завданням".

Також надходить чергова інформація про масові викрадення населення у Новопсковській та Міловській громадах, наголосили в ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Міністерства оборони України, на тимчасово захоплених територіях Херсонської, Донецької, Запорізької та Луганської областей продовжується тиск на місцеве населення та зросла кількість випадків зникнення людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-