Ворог обстрілює прикордоння Сумщини та Чернігівщини з РСЗВ, мінометів і артилерії

Ворог обстрілює прикордоння Сумщини та Чернігівщини з РСЗВ, мінометів і артилерії

Фото
Укрінформ
Учора, 27 жовтня, російські війська продовжили обстрілювати українське прикордоння із застосуванням РСЗВ, мінометів та ствольної артилерії.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ, передає Укрінформ.

Під ворожим вогнем опинилися Хотінська, Зноб-Новгородська, Новослобідська та Білопільська громади Сумщини й Новгород-Сіверська та Городнянська громади Чернігівщини.

Загарбники з РСЗВ «Град» та двічі зі 152-мм ствольної артилерії накривали територію Хотінської громади, загалом пролунало з пів десятка вибухів від розривів ракет та майже з пів сотні від снарядів. Вогонь вівся з російського населеного пункту успєновка. Внаслідок обстрілу пошкоджені приватні будинки, транспортні засоби, лінія електропередач.

По території Новослобідської громади росіяни гатили зі ствольної артилерії - 40 артснарядів прилетіло з боку населених пунктів олексєєвка та тьоткіно.

Окупанти з російського населеного пункту тьоткінотакож обстріляли територію Білопільської громади з 82-мм мінометів, нараховано три з половиною десятки вибухів від розривів мін.

По Зноб-Новгородській громаді ворог з району населеного пункту знову вів мінометний вогонь - 16 вибухів.

На Чернігівщині Городнянська громада також потерпала від ворожого мінометного вогню, з району російського населеного пункту чорноземний городок на околиці одного з українських населених пунктів упало 30 мін 120 мм калібру.

Читайте також: росіяни обстріляли Харківщину з мінометів, артилерії й танків

Три ворожі міни розірвалися на території Новгород-Сіверської громади, вогонь росіяни вели з боку населеного пункту погар.

Як повідомлялось, Збройні сили України з 24 лютого по 28 жовтня ліквідували близько 69 тисяч 700 російських агресорів, що на 480 осіб більше у порівнянні попередньою добою.

Фото: dpsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-