Донецька ОВА показала вщент зруйнуване загарбниками селище Піски

Донецька ОВА показала вщент зруйнуване загарбниками селище Піски

Відео
Укрінформ
Донецька обласна військова адміністрація оприлюднила відео з наслідками ворожих обстрілів селища Піски, яке наразі все понівечене та вщент зруйноване російськими загарбниками, де майже не лишилося жодної вцілілої будівлі.

Повідомлення про це та відповідний ролик викладений на сайті Донецької ОВА, передає Укрінформ.

«Піски. Зруйноване від російських ударів селище. Окупанти принесли смерть у це місце.. Як сьогодні виглядають Піски, що неподалік Авдіївки, дивіться у відео», - йдеться у повідомленні.

На відео - селище знищених та пошкоджених практично повністю ворожими обстрілами майже всіх житлових будинків, видно лише залишки, «скелети» будівель – вони без дахів, без вікон і дверей, всередині все вигоріло. Залишки будинків занурені в будівельне сміття, яке утворилося від руйнувань. Будівля церкви теж сильно постраждала від обстрілів та бомбардувань – зруйновані та пробиті снарядами куполи та стіни.

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами військ рф, у регіоні проблеми з електро-, тепло-, водопостачанням.

Читайте також: росіяни вночі вдарили по Донеччині - зруйновані будинки та випалені угіддя

З області, в якій на момент повномасштабного вторгнення проживали 1 млн 670 тис. осіб, виїхали понад 1,2 млн. До зими в регіоні має залишитися не більше 235 тис. осіб, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-