На фронті загинув режисер Василь Яворський

На фронті загинув режисер Василь Яворський

Укрінформ
На війні з російськими загарбниками загинув львівський телережисер, боєць 103-ої бригади територіальної оборони Збройних сил України Василь Яворський.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив народний депутат України від партії «Європейська Солідарність» Микола Княжицький.

«Загинув на фронті Василь Яворський. Він працював на Еспресо і був режисером моєї програми «Вечір з Миколою Княжицьким». Про загибель Василя я знаю уже другий день. Але просили не писати. Ще не сказали родичам. І ось з‘явилися у фейсбуці співчуття», — зазначив він.

За словами Княжицького, режисер вступив до лав тероборони ще за два тижні до початку повномасштабного вторгнення росії, передчуваючи, що воно розпочнеться. Захищати країну чоловік вважав своїм обов‘язком.

Фото з сайту espreso.tv
Фото з сайту espreso.tv

За життя Яворський зрежисував декілька документальних фільмів про героїв війни.

«Мене запрошували на прем‘єри і я плакав у залі з глядачами. Василь Яворський — талановитий режисер, мій співавтор , чудова людина і справжній громадянин України віддав життя за нас… Вічная пам‘ять», — додав депутат.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці вересня в бою з російськими загарбниками загинув ще один журналіст – начальник служби зв’язків із громадськістю 80-ої окремої десантно-штурмової бригади Десантно-Штурмових військ ЗСУ капітан Юрій Лелявський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-