Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Починається новий етап  гарячої війни – «інфраструктурний»

Починається новий етап гарячої війни – «інфраструктурний»

Укрінформ
З листопада 2022 року (під його завершення) починається новий етап гарячої війни – "інфраструктурний", який може тривати від 6 місяців до 2 років.

Цей етап характеризуватиметься стійкістю, мобільністю, оперативністю та результативністю усіх видів державних і суспільних інститутів та інституцій. Незалежно від ефективності Збройних сил, час і ситуація будуть піддавати  тотальній перевірці спроможність воюючих сторін та їхніх союзників і партнерів - оперативно реагувати на перманентні загрози і виклики. Насамперед мова йде про формування  ефективних моделей управління обмеженими ресурсами усіх типів і рівнів; акумулювання фінансових запобіжників щодо неконтрольованих  викликів і загроз;  збереження реальної  керованості соціально-політичною і фінансово-економічною  ситуацією - як в державі, так і в окремих регіонах в умовах надзвичайного стану;  прогнозування і випередження латентних конфліктів за окремими напрямками тощо. На часі оновлення і вдосконалення механізмів ефективної співпраці з суспільством по вертикалі і горизонталі, більш якісна комунікація. Варто адекватно і вчасно  реагувати на помилки і не збільшувати їхню ціну у цей важкий час. 

Одним реченням - ми знаходимося у стані "ідеальної турбулентності", коли особисте і колективне майбутнє напряму залежить від нашої відповідальності, ефективності та щирості і дієздатності партнерів.

Час, ресурси, єдність, воля, професійна складова, інтелект і є запорукою та правом на життя.

Сергій Телешун

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-