На Донеччині десантники знищили російську установку розмінування

На Донеччині десантники знищили російську установку розмінування

Відео
Укрінформ
Миколаївські десантники на Донеччині знищили російську установку розмінування УР-77.

Про це повідомляє пресслужба Десантно-штурмових військ ЗСУ в Телеграмі, передає Укрінформ.

«На Донеччині, воїни 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України знищили установку розмінування противника УР-77», - йдеться у повідомленні.

Також пресслужба зауважує, що хоча така техніка призначена, щоб робити проходи в мінних полях, але останнім часом ворог застосовував її для штурму позицій українських захисників, «скидаючи на українські укріплення 1,5 тонни вибухової речовини».

Читайте також: Українська авіація завдала по ворогу десять ударів

Зазначається, що і цього разу противник збирався застосувати цю установку саме для штурму, утім у нього нічого не вийшло. За допомогою повітряної розвідки УР-77 було виявлено ще на підході до рубежу відкриття вогню.

Миколаївські десантники вогневими засобами артилерії просування зупинили, після чого установка розмінування наїхала на міну, а потім її було добито за допомогою ударного дрона.

Як повідомляв Укрінформ, авіація Сил оборони України протягом 19 жовтня завдала по російських військах десять ударів, підтверджене ураження шести районів зосередження озброєння та військової техніки, а також чотирьох позицій зенітних ракетних комплексів ворога.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-