На Херсонщині ЗСУ збили ворожий Су-25

На Херсонщині ЗСУ збили ворожий Су-25

Укрінформ
На Херсонщині ЗСУ зранку 18 жовтня збили російський штурмовик Су-25, ще один ворожий винищувач-бомбардувальник Су-34 з повним боєкомплектом впав у Ростовській області.

Про це поінформував речник командування Повітряних сил Юрій Ігнат в ефірі телемарафону "Єдині новини", передає Укрінформ.

"Повітряне командування "Південь" буквально щойно передало, що на Херсонщині збили Су-25 рашистів. Також за ніч було збито 5 і, як зараз повідомили, 6-й дрон "Шахед" на півдні країни. Ще один "Шахед" збитий повітряним командуванням "Схід", – сказав Ігнат.

Він також додав, що є інформація про збиті чотири російські крилаті ракети "Калібр".

Читайте також: ППО вдень збила дві крилаті ракети, які рф випустила по енергетичних об’єктах України

За словами Ігната, крім збитого нашими Повітряними силами Су-25, вчора ввечері росіяни втратили ще один літак Су-34. "росіяни виклади відео, як літак Су-34 рф впав у Ростовській області, пілоти катапультувалися. Цей літак з повним боєкомплектом летів пустити ракети на Україну. Тобто своїм літаком росіяни зруйнували свій житловий будинок, і є загиблі", – підкреслив Ігнат.

Читайте також: ППО збила над Чорним морем російський безпілотник

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України з 24 лютого по 18 жовтня ліквідували близько 65 тисяч 850 російських загарбників, що на 530 осіб більше порівняно з попередньою добою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-