Обов'язково настане день, коли Україна збиватиме 100% ворожих ракет та дронів - Зеленський

Обов'язково настане день, коли Україна збиватиме 100% ворожих ракет та дронів - Зеленський

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський вважає, що обов'язково настане той день, коли Україна збиватиме 100% ворожих ракет та дронів.

Про це він заявив у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

"Ми робимо все, щоб збивати більше ворожих ракет і дронів і щоб знешкоджувати більше ударних позицій російської армії. Обов'язково настане той день, коли наша держава зможе виконувати це завдання на 100%", - сказав Президент.

Зеленський додав, що рф упродовж поточної та минулої доби продовжила атакувати Україну ракетами та іранськими дронами, частину ракет та дронів було збито.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 15 жовтня росія випустила близько 10 ракет С-300 по Запоріжжю. Також на Київщині агресори завдали удару по одній із громад.

Читайте також: Менше ніж за дві доби українці зібрали 150 мільйонів на «Ловця шахедів» - Федоров

У Чернігівській області війська рф за добу здійснили три обстріли Новгород-Сіверського району з мінометів та скидали боєприпаси із БПЛА. У Сумській області 15 жовтня зранку стався мінометний обстріл Білопільської громади.

У Дніпропетровській області росіяни всю ніч били по Нікопольському району з "Градів", "Ураганів" та важкої артилерії.

У Харківській області ворог обстрілював Харків та населені пункти Харківського, Ізюмського, Куп'янського і Чугуївського районів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-