росіяни за добу обстріляли 11 населених пунктів Донеччини, є загиблі та руйнування

росіяни за добу обстріляли 11 населених пунктів Донеччини, є загиблі та руйнування

Фото
Укрінформ
Війська рф за добу обстріляли 11 населених пунктів Донецької області, здійснили 21 вогневу атаку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

Постраждали міста Авдіївка, Красногорівка, Бахмут, Торецьк, смт Очеретине, села Дружба, Карлівка, Ласточкине, Максимільянівка, Соловйове, Хромове.

російські військові застосовували РСЗВ "Град" та артилерію. Зруйновано та пошкоджено 30 цивільних об‘єктів, з них 26 – приватні будинки.

Сьогодні близько 7:30 російські війська вдарили по Костянтинівці, руйнувань зазнали споруди підприємства та колишня будівля профілакторію.

Крім того, зафіксовано ракетні удари по місту Красногорівка та селу Максимільянівка. російські снаряди поцілили в оселі людей, є поранені.

З артилерії загарбники стріляли по Бахмуту. Пошкоджено 17 приватних будинків, є загиблі та поранені.

Поліція та СБУ відкрили кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

За допомогою поліції з Донеччини евакуйовано ще 294 людини, з початку обов’язкової евакуації понад 23 800 осіб, серед них 3776 – діти, 1290 – люди з інвалідністю.

Читайте також: Вранці росіяни обстріляли дві громади на Сумщині

Як повідомляв Укрінформ, за 14 жовтня росіяни вбили двох жителів Донеччини, у Бахмуті, та шістьох поранили. Крім того, у звільненому Лимані виявили тіла ще шістьох цивільних, убитих росіянами.

Фото: МВС України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-