путін заявив, що наразі немає потреби у масованих ударах по Україні

путін заявив, що наразі немає потреби у масованих ударах по Україні

Укрінформ
президент рф володимир путін заявив, що необхідності в масованих ударах по Україні в даний час немає.

Про це він сказав на пресконференції в Астані за підсумками його візиту до Казахстану, передає Укрінформ із посиланням на Інтерфакс.

"Зараз нема потреби масованих ударів. Зараз інші завдання стоять", - сказав він і додав, - "Ну, а там буде видно".

За його словами, із 29 українських об'єктів сім "не було вражено так, як це планувалося міністерством оборони". "Але вони (армія росії - ред.) їх добирають, ці об'єкти", - заявив путін.

Читайте також: путін заявив, що не шкодує про розв'язану ним війну в Україні

Як повідомляв Укрінформ, вранці 10 жовтня росія здійснила масовану ракетну атаку по території України, внаслідок якої загинуло 19 людей, понад 100 отримали поранення. Внаслідок обстрілів постраждали об'єкти критичної інфраструктури, в окремих областях виникли перебої з електропостачанням та мобільним зв'язком. У наступні дні росія продовжила ракетні обстріли України.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що внаслідок ракетного обстрілу за три дні пошкоджено понад 200 різних об'єктів, серед них 28 об'єктів енергетичної інфраструктури.

Читайте також: Масована атака рф на Україну: кількість постраждалих зросла до 108

24 лютого росія розпочала новий етап війни з Україною – повномасштабне вторгнення. війська рф регулярно обстрілюють українські міста, тероризують мирне населення, на тимчасово захоплених територіях - катують, вбивають, гвалтують і грабують.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-