На Донеччині уночі росіяни обстрілювали ділянки фронту від Мар’їнки до Соледара

На Донеччині уночі росіяни обстрілювали ділянки фронту від Мар’їнки до Соледара

Фото
Укрінформ
У Донецькій області російські загарбники обстрілювали ділянки фронту від Мар’їнки до Соледара.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

"Вночі росіяни вели вогонь на різних ділянках фронту від Мар’їнки до Соледара. На Донецькому напрямку найбільше постраждала Авдіївка: зранку росіяни двічі обстріляли місто з "Градів", також зафіксовані танкові обстріли та повітряні вибухи. За попередньою інформацією, серед цивільних є загиблі та поранені – точну кількість жертв встановлюємо", - написав Кириленко.

За його словами, також російські війська у Мар’їнській громаді обстріляли населені пункти Мар’їнка, Красногорівка та Новомихайлівка, постраждалих не зафіксовано.

На Горлівському напрямку росіяни завдали два авіаудари по Бахмуту, наслідки обстрілів наразі уточнюються.

У Соледарській громаді ворог завдав ракетного удару по Васюківці. В результаті обстрілу пошкоджені вісім будинків, газогін та лінії електропередач. Також під обстріли в громаді потрапили Яковлівка, Бахмутське і Парасковіївка, – без жертв. У Торецькій громаді - артобстріл Північного, там пошкоджено будинок. У Світлодарській громаді гучно було на станції Майорськ, обійшлось без жертв, уточнив Кириленко.

Читайте також: Зведення ОВА: росіяни за добу обстріляли сім областей, на Херсонщині тривають бойові дії

Як повідомлялось, за минулу добу, 11 жовтня, росіяни вбили шістьох мирних жителів Донеччини, - чотирьох у Лимані та двох у Тернах. Ще одна людина отримала поранення.

росіяни намагаються утримати тимчасово захоплені території, зосереджують зусилля на спробах зупинити контрнаступальні дії Сил оборони на окремих напрямках і намаганнях наступальних дій на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-