Військові просять не повідомляти про «прильоти» та роботу ППО до завершення повітряної тривоги

Військові просять не повідомляти про «прильоти» та роботу ППО до завершення повітряної тривоги

Укрінформ
До завершення повітряної небезпеки варто утриматися від повідомлень як про здобутки української ППО, так і про ураження, які завдав ворог, оскільки така інформація впливає на планування подальших повітряних атак.

Про це в ефірі телемарафону єдиних новин сказала керівник об’єднаного пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк, передає Укрінформ.

"До закінчення повітряної тривоги я закликаю усіх не орієнтувати ворога, не сповіщати ніякі ні здобутки, ні ураження, оскільки це суттєво впливає на подальший розвиток тих самих повітряних атак", - сказала Гуменюк.

За її словами Сили оборони "Південь" також перебувають в зоні повітряних атак, працює українська ППО, є вже перші результати, проте говорити про них зарано.

Читайте також: Підрозділи ЗСУ знищили над Одещиною три ворожі ракети

"Ми протидіємо ворогу в різний спосіб і за допомогою протиповітряної оборони, зокрема, теж. І необхідно враховувати, що ці позиції не можна викривати. Ми працюємо і сподіваємося, що результати будуть втішними", - сказала Гуменюк.

Як повідомляв Укрінформ, зранку 10 жовтня росія здійснила масовану ракетну атаку по території України, унаслідок якої загинуло 19 осіб, понад сто осіб отримали поранення. Постраждали обʼєкти критичної інфраструктури в столиці та інших регіонах.

У вівторок росія продовжила ракетні обстріли України, працює Військові просять не повідомляти про «прильоти» та роботу української ППО до завершення повітряної тривоги.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-