У Слов'янську через ворожі обстріли 12-річний хлопчик осиротів удруге

У Слов'янську через ворожі обстріли 12-річний хлопчик осиротів удруге

Укрінформ
Дванадцятирічний хлопчик зі Слов'янська, що на Донеччині, через ворожий обстріл осиротів удруге: після загибелі батьків він втратив сестру, яка про нього дбала.

Про це у Фейсбуці повідомив керівник Слов'янської міської ВЦА Вадим Лях, передає Укрінформ.

«Внаслідок вчорашніх трагічних подій без родини залишився 12-річний мешканець Слов'янська... Руслан приїхав до Слов'янська у 2015 році разом із сестрою. На той момент вони вже не мали батьків. І 19-річна сестра дбала про 5-річного брата. Вчора російський снаряд зробив хлопчика сиротою вдруге», - написав Лях.

За його словами, пряме влучення обірвало життя Катерини (сестри хлопчика – ред.), її чоловіка Олексія та його мами, Олени Володимирівни. Дитину винесло за межі будинку вибуховою хвилею.

Наразі дитина перебуває у клінічній лікарні. Її фізичний стан не викликає у лікарів побоювань. Хлопчик забезпечений усім необхідним.

Читайте також: Унаслідок удару по колоні у Запоріжжі поранена п'ятирічна дитина

Посадовець додав, що наразі вже три родини виявили бажання взяти осиротілого Руслана під опіку. Але наразі головне – емоційний стан дитини, хлопчику потрібно відійти від пережитого шоку. Лише після цього буде ухвалено остаточне рішення щодо його подальшої долі.

Як повідомлялось, за 10 жовтня росіяни вбили шістьох мирних жителів Донеччини: трьох у Слов'янську, двох у Діброві та одного в Опитному. Ще восьмеро людей отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-