На Луганщині росіяни під приводом пошуку диверсантів полюють на своїх дезертирів – Гайдай

На Луганщині росіяни під приводом пошуку диверсантів полюють на своїх дезертирів – Гайдай

Укрінформ
У Луганській області російські загарбники під виглядом виявлення диверсантів ловлять дезертирів.

Як передає Укрінформ, про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив у Телеграмі.

За його словами, не всі "частково мобілізовані" бажають воювати в Україні на боці рф, тому намагаються зникнути.

"Проводячи пошуки українських патріотів та диверсантів, як от у Старобільську, росіяни одночасно виявляють своїх дезертирів. Останніх достатньо по всій Луганщині. Як і поранених окупантів", - підкреслив він.

Читайте також: Ворог почав мобілізацію у двох окупованих районах Луганщини

Як зазначив Гайдай, в одній із дитячих лікарень росіяни поряд із хворими дітьми розмістили своїх поранених. Серед них є колишні в’язні, представники приватної військової кампанії "Вагнер". Через брак вільних місць деяких дітей не долікували та виписали. Переповнена російськими в’язнями лікарня і в Антрациті.

"Неспокійно й в рядах колаборантів. Так, більша частина сепаратистів Троїцького району, яка пішли працювати на ворога, оформила безкоштовні відпустки і намагається виїхати вглиб Луганщини, а за можливості – на рф", - підкреслив Гайдай.

Як повідомляв Укрінформ, у Сєвєродонецьку російські загарбники облаштували майданчики для підготовки "мобілізованих" на тимчасово захоплених територіях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-