ДСНС закликає жителів Запоріжжя утриматись від відвідування місць ракетного удару

ДСНС закликає жителів Запоріжжя утриматись від відвідування місць ракетного удару

Укрінформ
Державна служба з надзвичайних ситуацій попереджає про ймовірність повторних обстрілів Запоріжжя, жителів міста закликають утриматися від відвідування місць, де на цей час спеціалізовані служби проводять аварійно-рятувальні роботи після ракетного удару російських військ.

Як передає Укрінформ, про це ДСНС повідомляє в Телеграмі.

Так, станом на ранок 9 жовтня в Запоріжжі триває ліквідація наслідків масованої ракетної атаки, здійсненої по місту вночі.

За даними ДСНС, ворожим ударом зруйнований під'їзд багатоповерхового житлового будинку з першого по восьмий поверхи та приватні домоволодіння міста.

Станом на 08:00 на місці працюють усі екстрені й профільні служби Запоріжжя. Співробітники психологічної служби Головного управління ДСНС також надають допомогу постраждалим.

Для проведення аварійно-рятувальних робіт, гасіння пожеж і порятунку людей працює 20 одиниць спеціальної техніки і 85 рятувальників управління ДСНС Запоріжжя.

Читайте також: У Запоріжжі під завалами будинків знайшли вже 19 загиблих

"У зв'язку із загрозою повторних обстрілів закликаємо людей утриматися від відвідування місць, де наразі спеціалізовані служби проводять аварійно-рятувальні роботи", — наголосили в службі.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 9 жовтня російські війська завдали по Запоріжжю ракетного удару, влучивши по багатоквартирних будинках та вулиці приватного сектора. Унаслідок ворожого обстрілу загинули щонайменше 17 мирних жителів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-