Донецька ОВА показала обстріляний будинок у Кураховому, де загинула людина

Донецька ОВА показала обстріляний будинок у Кураховому, де загинула людина

Відео
Укрінформ
Донецька обласна військова адміністрація оприлюднила відео з наслідками ворожого обстрілу одного з житлових будинків у Кураховому, який раніше вже потерпав від обстрілів. Тепер в ньому одна людина загинула, декілька були поранені, в тому числі й діти.

Відповідний ролик викладений на Ютуб-каналі ОВА, передає Укрінформ.

На відео – зовсім зруйнований будинок без даху, без вікон та дверей, в якому розбиті стіни та провалилися декілька поверхів і відбулася пожежа.

«Одна людина загинула внаслідок обстрілу Курахового. Ще кілька людей поранено, в тому числі й діти. Будинок, у який прилетів снаряд цього разу, вже раніше потерпав від обстрілів. Тоді поліція закликала мешканців будинку евакуюватися, однак, на жаль, не всі дослухалися», - йдеться в дописі до відео.

В ОВА зазначили, що росіяни щодня вбивають і ранять жителів області, але багатьох жертв можна уникнути, якщо евакуюватися.

«Зараз евакуація — це питання виживання. Вкотре просимо всіх: не зволікайте!», - наголосила влада регіону.

Читайте також: На залізничній станції окупованої Донеччини пролунав потужний вибух

Як повідомлялося, за словами керівника Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка, 8 жовтня зранку завдали ракетний удар по Кураховому. Внаслідок удару 3 людини травмовано, пошкоджено 6 багатоповерхівок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-