Минулої доби росіяни обстріляли п’ять громад Сумщини і чотири громади Чернігівщини

Минулої доби росіяни обстріляли п’ять громад Сумщини і чотири громади Чернігівщини

Фото
Укрінформ
З території російської федерації 7 жовтня ворог продовжував обстрілювати прикордонні громади Сумської і Чернігівської областей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба.

Так, протягом 7 жовтня ворог з гелікоптерів, політ яких спостерігали територією рф, здійснив пуск близько 20 ракет по прикордонню Сумщини.

Зокрема по Великописарівській громаді з боку російського пункту Понури спостерігались пуски 5 ракет, по Хотінській громаді з боку російського населеного пункту Ніколаєво-Дар’їно здійснено пуск 2 ракет, по Краснопільській громаді російського пункту Теребріно загарбники здійснили пуск близько 10 ракет.

В результаті обстрілу одного з населених пунктів Краснопільської громади пошкоджена будівля та виникла пожежа. Загинув місцевий житель.

Шалигінську громаду ворог обстріляв з мінометів калібру 120 мм, пролунало 2 вибухи.

Прикордоння Есманьської громади перебувало під вогнем зі ствольної артилерії - ворог випустив 15 артилерійських снарядів з району населеного пункту Троєбортне.

На Чернігівщині Семенівська громада потерпала від мінометного вогню росіян тричі за добу, зафіксовано майже 40 ударів з боку російських населених пунктів Скачок і Ломаковка.

По прикордонню Новгород-Сіверської громади ворог гатив зі ствольної артилерії, зафіксовано 25 ударів артснарядів, випущених з району російського села Случевськ.

З боку російського населеного пункту Чорноземний Городок загарбники двічі гатили мінометами - 16 вибухів зафіксовано на околиці одного з населених пунктів Городнянської громади.

У прикордонні Сновської територіальної громади після 3-ї години ночі пролунало 2 вибухи.

Читайте також: росіяни вранці знову обстріляли прикордоння Чернігівщини

Як повідомляв Укрінформ, російська армія вночі 8 жовтня обстріляла Чернігівську область з артилерії. Зокрема зафіксовано 15 влучань, ймовірно, з міномета калібром 120 мм, в район прикордонного населеного пункту Миколаївка та ще два влучання, ймовірно, із самохідної артилерійської установки, в районі Хрінівки.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-