На Харківщині за добу отримали поранення вісім людей, одна жінка підірвалась на міні

На Харківщині за добу отримали поранення вісім людей, одна жінка підірвалась на міні

Укрінформ
На Харківщині протягом минулої доби внаслідок російських обстрілів поранення отримали восьмеро людей, усі вони перебувають у стані середньої важкості, ще одна людина підірвалася на міні в лісі.

Про це в Телеграмі повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Протягом доби окупанти наносили удари по Куп’янському, Чугуївському, Ізюмському районах. Унаслідок обстрілів у Куп’янську виникла пожежа на території меблевого цеху. Протягом доби медики обласного Центру екстреної медичної допомоги госпіталізували 2 людей в Куп‘янському районі, 4 - в Ізюмському та 2 людини у Вовчанську Чугуївського району. Усі постраждалі в стані середньої важкості", - йдеться у повідомленні.

Крім того, за даними ОВА, зранку в Ізюмському районі 47-річна жінка отримала поранення, наступивши на міну.

"Постраждала збирала в лісі гриби. Вкотре наголошуємо: мінна небезпека, особливо в лісосмугах, не зникла. Вибухотехніки працюють у посиленому режимі, але площі мінувань, які залишив нам ворог, величезні", - зазначив Синєгубов.

Читайте також: Кількість поранених дітей в Україні через російську агресію зросла до 789

Як повідомлялося, вночі 6 жовтня загарбники атакували Харків дронами Shahed, частини яких на місці влучань знайшли правоохоронці.

Снаряди влучили на територію підприємства в Основ’янському районі. Внаслідок обстрілу сталася пожежа на площі 500 кв. м, пошкоджено службове одноповерхове приміщення та дах чотириповерхової нежитлової будівлі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-