У Сватовому на Луганщині росіяни замінували основні об'єкти і будівлі

У Сватовому на Луганщині росіяни замінували основні об'єкти і будівлі

Укрінформ
У Сватовому Луганської області російські загарбники замінували основні інфраструктурні об’єкти, будівлі і території.

Як передає Укрінформ, про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив у Телеграмі.

За його словами, "розуміючи незручний для тривалої оборони ландшафт місцевості, росіяни вирішили вивезти зі Сватового основні медичні та соціальні заклади – перш за все, обладнання".

Як повідомив Гайдай, російські "органи влади" у місті працюють в "урізаному" форматі та пропонують жителям самостійно евакуюватися, "уже заміновані основні інфраструктурні об’єкти, будівлі та території".

Як зазначив очільник ОВА, "цікавий наказ отримала так звана "влада" у Кадіївці. Там зараз відбувається масове знищення архівів та копій документів, особливо тих, що містять історію окупації".

Читайте також: Ворог почав мобілізацію у двох окупованих районах Луганщини

"Не захопивши Київ за три дні, кремль вирішив поступово знищувати села та містечка рф. Так, нещодавно оголошена часткова мобілізація швидко поглинає невеличкі населені пункти віддалених регіонів, які залишаються без чоловіків. Призов відбувається методом облав, практично все населення призовного віку силоміць доставляють у військкомати", - підкреслив Гайдай.

Як повідомляв Укрінформ, керівництво зс рф перемістило особовий склад і техніку з військової бази у місті валуйки бєлгородської області. Причиною такої передислокації, ймовірно, стала серія вибухів на базі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-