росіяни продовжують обстрілювати населені пункти Бериславського району Херсонщини

росіяни продовжують обстрілювати населені пункти Бериславського району Херсонщини

Фото
Укрінформ
Агресор продовжує обстрілювати мирні населені пункти Бериславського району Херсонщини, використовуючи артилерію та реактивні системи залпового вогню, є загиблі та поранені.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області.

«Ворог продовжує атакувати мирні населені пункти Бериславського району з використанням артилерії та реактивних систем залпового вогню, намагаючись знищити об'єкти інфраструктури», - йдеться у повідомленні.

Як інформують у поліції, під масовані обстріли російської армії потрапили житлові квартали, снаряди поцілили у приватні будинки, гаражі та лінії електропередач. У домівках пошкоджені дахи, розбиті вікна і двері. Є загиблі та поранені. Деякі села залишаються знеструмленими та без водопостачання. На місцях влучань, де це можливо, працюють поліцейські, які збирають речові докази та документують наслідки обстрілів.

Правоохоронці повідомляють, що з деокупованих та прифронтових сіл до поліції щодня надходить інформація від громадян, які повертаються до власних домівок, про пошкодження або руйнування через обстріли російською армією будинків, господарчих споруд та автомобілів. А також про факти, які свідчать, що за час відсутності господарів в оселях проживали російські військові і, як наслідок, там фіксують погром та відсутність майна.

Читайте також: Борівська громада на Харківщині повністю звільнена від загарбників, поліція шукає колаборантів

Зазначається, що за минулу добу працівники поліції задокументували сім фактів порушень законів та звичаїв війни російськими військовими.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині поліцейські розчищають від нерозірваних снарядів та інших вибухонебезпечних предметів деокуповані території та села на лінії фронту.

Фото: Поліція Херсонської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-