Атака дронів-камікадзе: про схожі на мопед або бензопилу звуки просять повідомляти на «102»

Атака дронів-камікадзе: про схожі на мопед або бензопилу звуки просять повідомляти на «102»

Фото
Укрінформ
Після атаки безпілотників-камікадзе на Білу Церкву Київської області поліція закликає телефонувати на гарячу лінію “102” при підозрілих звуках або ситуаціях.

Як передає Укрінформ, про це начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов повідомив у Фейсбуці.

За словами Нєбитова, перед вибухом у Білій Церкві багато людей чули в небі звук, схожий звук мопеда або бензопила. Він пояснив, що так працює двигун безпілотника-камікадзе. Дрони можна побачити, адже іноді вони летять на низькій висоті.

Начальник поліції Київщини повідомив, що на місці атаки безпілотників - уламки будівель, зламані дахи, вибиті вікна та спалені стіни, і таке свідоме знищення інфраструктури - це черговий злочин армії російської федерації проти України.

Також Нєбитов закликав не ігнорувати сигнал повітряної тривоги й одразу йти в укриття. Дотримання цього правила рятує життя.

“По усіх підозрілих особах, предметах, або ситуаціях і навіть звуках негайно звертайтесь в будь-який час на лінію “102”. Наші оператори відреагують і скерують інформацію нарядам поліції або відповідним підрозділам сил безпеки”, - зауважив очільник поліції Київщини.

Читайте також: рф використовує дешеві іранські безпілотники, щоб зекономити високоточні ракети – Повітряні сили ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, 5 жовтня вночі росіяни атакували Білу Церкву дронами-камікадзе типу “Шахід-136”. Поранена одна людина і пошкоджені три будівлі інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-