російські ракети вбили у Гуляйполі заступника голови громади та керівника благоустрою

російські ракети вбили у Гуляйполі заступника голови громади та керівника благоустрою

Укрінформ
Унаслідок ракетного удару російських військ по місту Гуляйполе Запорізькій області загинули заступник голови місцевої громади Олександр Савицький та керівник комунального підприємства «Благоустрійсервіс» Олександр Косаренко.

Як передає Укрінформ, про це голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух повідомив у Телеграмі.

«Сьогодні ворог вбив двох наших земляків. Внаслідок ракетного обстрілу міста Гуляйполе загинули Олександр Анатолійович Савицкий, заступник голови місцевої громади та керівник КП «Благоустрійсервіс» Олександр Анатолійович Косаренко. Світла пам’ять. Наші співчуття всім рідним та близьким загиблих», — зазначив він.

Як зауважив очільник ОВА, «ці люди нікуди не тікали, до останнього були на своїх робочих місцях. Захищали та підтримували нескорене місто-герой Гуляйполе». «Помстимося за всіх та кожного. Ворог відповість за все! Розплата неминуча», — наголосив Старух.

Як повідомляв Укрінформ, уранці 5 жовтня російські війська випустили ракети по Запоріжжю та його околицях. Удару по Запоріжжю російські війська завдали ракетами "Іскандер-К"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-