На Запоріжжі загарбники за добу обстріляли майже 20 населених пунктів

На Запоріжжі загарбники за добу обстріляли майже 20 населених пунктів

Укрінформ
У Запорізькій області за минулу добу російські загарбники обстріляли цивільну інфраструктуру в майже 20 населених пунктах.

Про це в Телеграмі повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

"За повідомленням ГУНП у Запорізькій області за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Запоріжжя, Матвіївка, Новоандріївка, Залізничне, Дорожнянка, Новоданилівка, Ольгівське, Гуляйполе, Мала Токмачка, Білогір'я, Оріхів, Червоне, Темирівка, Малинівка, Полтавка, Чарівне, Степове, Приморське", - йдеться у дописі.

Надійшло 28 повідомлень про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури в результаті обстрілів російськими окупаційними військами.

На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Протягом минулої доби ворог здійснив обстріли позицій українських захисників,, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Протягом минулої доби проводилась евакуація цивільного населення з тимчасово окупованої території. Евакуйовано 1385 людей, з них 196 – діти.

Читайте також: російські військові знали, куди влучать ракети - Зеленський про удар по Запоріжжю

Як повідомляв Укрінформ, у Запорізькій області суботу, 1 жовтня, оголосили днем жалоби за загиблими внаслідок російського ракетного удару по гуманітарній колоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-