Дніпропетровщина за тиждень зазнала майже пів сотні ворожих обстрілів

Дніпропетровщина за тиждень зазнала майже пів сотні ворожих обстрілів

Укрінформ
російські загарбники з 23 вересня і до сьогодні обстріляв Дніпропетровщину близько пів сотні разів. Загинули 7 людей, ще 50 – постраждали.

Про це під час брифінгу повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає кореспондент Укрінформу.

"Починаючи з 23 вересня, Дніпропетровщина опинилась під обстрілами близько пів сотні разів. На нашу область ворог скерував 11 ракет, 2 дрони-камікадзе. 5 ракет було збито. Найпотужніші атаки протягом останніх днів - це удари по місту Дніпро ракетами Х-22 та "Іскандерами", а також удар по Криворізькому аеропорту", - сказав він.

За словами Лукашука, цієї ночі постраждали 5 людей, з них троє - в лікарні.

"Починаючи з п'ятниці, 7 людей загинули від атак, 50 - постраждали. Понівечені понад 400 будинків та господарських споруд, автостанція, автобуси АТП, 5 освітніх і спортивних закладів, 15 ліній електропередач, 6 газогонів, 2 електричні підстанції", - додав Лукашук.

Читайте також: Десятки жертв і згорілі автобуси: росіяни атакували мирні Запоріжжя та Дніпро

Як повідомлялося, в ніч на 30 вересня ворожі ракети знищили транспортне підприємство у Дніпрі. Під час пожежі, яку спричинив удар, згоріли 52 автобуси, ще 98 пошкоджені.

Фото: Телеграм Валентина Резніченка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-